Themaproeverij. Kennismaking met de beste wijnen uit de Veneto (Italië)

Frans van Gaal noemt zich ‘ondernemer in geschiedenis’ en doet zichzelf daarmee eigenlijk tekort. Zeker als het gaat om onze stad, om ’s-Hertogenbosch.

Artikel geplaatst in het februari 2018-nummer van 073 Magazine

Sertologie: De kunst van het Bosch genieten. Je kunt van Den Bosch houden, dat is geen kunst. Genieten van Den Bosch, dat is ook al geen kunst. Die dingen komen immers vanzelf.

Den Bosch can easily and rightfully boast a warm and welcoming atmosphere. Jazz cafés, little restaurants, trendy bars – Den Bosch natives definitely know how to enjoy the good life. Den Bosch was elected the most hospitable city in The Netherlands (2010, 2011, 2012 and 2013) for a reason. Serto invites and challenges you to check this out! 

Serto is dol op Den Bosch en wij denken dat die liefde wederzijds is. ’s-Hertogenbosch is immers Brabant, de poort naar het bourgondische zuiden. Maar als je de andere kant op kijkt evenzeer de poort naar Holland. Dat zijn andere culturen, die elkaar eerder aanvullen dan bijten. 

Serto Events hecht aan kwaliteit, dat moge duidelijk zijn. Kwaliteit is één van de basisprincipes waaraan wij geen concessie doen. Als wij het hebben over een uitstekende wijn, dan hebben we het dus ook over een uitstekend en bij de geserveerde wijn passend gerechtje.  

Artikel geplaatst in PUUR Magazine editie oktober 2015

Gepubliceerd bij start van Serto Events