Sertologie: De kunst van het Bosch genieten. Je kunt van Den Bosch houden, dat is geen kunst. Genieten van Den Bosch, dat is ook al geen kunst. Die dingen komen immers vanzelf.

De zomervakanties zitten er weer op. Tijd voor Serto Events om even terug te blikken en natuurlijk vooral ook vooruit te kijken. 

In de maanden maart en april hebben we weer een aantal leuke activiteiten ontwikkeld. Enkele daarvan lichten we nader toe.

Zoals bekend biedt Serto Events een variatie aan activiteiten en events aan. Maar hoewel we overal het beste willen en ons met veel plezier inspannen om overal en in alles topkwaliteit te leveren, hebben we ook vastgesteld dat we een specialiteit hebben. En in je specialiteit, daarin ben je écht het beste. Daarin onderscheidt je je van andere aanbieders. Onze specialiteit bestaat uit het aanbieden van exclusieve diners in zeer bijzondere locaties.

Terugkijkend op 2016 mogen we vaststellen dat Serto Events zich een plek heeft verworven. Een plek in de stad en voor de stad, want we hebben ons enthousiasme voor de stad ’s-Hertogenbosch mogen delen met velen. Tot ons genoegen (en blijkens de reacties en recensies zeker ook tot genoegen van onze gasten) mochten we groepen en mensen van heel divers pluimage in onze stad verwelkomen. 

Het is herfst nu en bijna winter. Serto Events verzorgde deze maand een personeelsuitje voor een groot administratiekantoor, zo’n dertig deelnemers. Blijkens de enthousiaste reacties tot grote  tevredenheid! 

De herfstmaand stond en staat voor Serto Events in het teken van de weelderige Indian Summer van de eerste septemberweken en van een aantal events die we zoals altijd met trots ‘Tafel der Lusten’ noemen. 

Ook in de zomermaanden kon Serto Events niet lui achterover leunen. Juist niet! Natuurlijk genoten wij van onze vakanties, maar we hebben er steeds voor gezorgd dat elke dag minimaal twee Serto Brothers beschikbaar waren.

In de eerste week van juni verzorgde Serto Events een bedrijfsuitje voor zo’n 35 medewerkers van de afdeling Food, Design & Innovation van HAS Hogeschool. Natuurlijk kent iedereen onze stad van de unieke en onovertroffen vaartochten over de Binnendieze. Maar het is ook mogelijk geheel andere Bossche wateren te bevaren. 

Serto Events was op zondag 8 mei de trotse gastheer voor een grote groep van niet minder dan 50 kunstliefhebbers uit het Belgische Gent. Onder begeleiding van Serto bezocht de groep het Jheronimus Bosch Art Center, waar enthousiaste gidsen op deskundige wijze de ins and outs van de werken en het leven van de grote Bossche meester konden toelichten. 

Pagina's